RAAF boekomslag

Nils de Heer (1964) is bekend als schrijver van financiële non-fictie.
In 2014 verscheen zijn lexicon BANK Speak en in 2016 maakte hij naam met zijn biografie over Rabobank: De Pijnbank.
Met zijn eerste thriller maakt hij een succesvolle entree in literaire kring. De Raaf laat een geraffineerde mix van historische feiten en fictie zien. Het uitstekende en zorgvuldig opgebouwde plot, met zijn vele uiterst verrassende wendingen, het bijzonder grote oog voor detail en de algehele spanning verraden een lange voorbereidingstijd en zeer grondige research. Met De Raaf weet hij de geest van de lezer van begin tot eind tot het uiterste te prikkelen. Een echte pageturner en absolute must-read voor iedere liefhebber van dit genre.

Gedichten 2.0

De tweede gedichtenbundel voor Richard Zuidema is af!
“Verhalen waarin je kunt verdwalen”

on the move!

van Driehuis naar Haarlem.
(emailadres en 06-nummer ongewijzigd)

Laatste Leestip

Een cadeautje om het nieuwe jaar mee te beginnen.
Dag 2018, hallo 2019!

meer info op www.10percenthappier.com

leestip november

DE LEESTIP VAN DEZE MAAND IS:

“Demystifying Public Speaking” door Lara Hogan

Het aanbod van A Book Apart is zeker de moeite waard. Hoewel dit niet de goedkoopste teksten over design zijn, zijn ze enkele van de meest interessante.
Brief books for people who design, write, and code.

Als je een ontwerper bent, vooral in WordPress, moet je leren hoe je jezelf kunt verkopen. Je moet weten hoe je met mensen moet praten. Je hoeft niet de hele dag achter een computer te zitten, rond te snuffelen en dingen mooi te maken. Spreken in het openbaar en comfortabel zijn tegenover mensen (voor het opzetten van projecten en ervoor zorgen dat je je ideeën op samenhangende wijze uitlegt) is niet gemakkelijk voor de meeste mensen.

Perfecte titel: als je eenmaal door 83 pagina’s bent, ben je absoluut beter uitgerust om je klanten te bereiken en te onderhouden. Bovendien bereidt het je voor op verschillende conferentiepresentaties, zoals WordCamps, waar enkele van de meest interessante gesprekken die ik ooit heb gezien, zijn geweest door ontwerpers.

meer informatie en bestellen o.a. op: https://abookapart.com

leestip oktober

DE LEESTIP VAN DEZE MAAND:

”het happiness project” door Gretchen Rubin

Het boek gaat over het maken van tijd om dingen te doen die je elke dag gelukkig maken. Het is een zeer interessante kijk op het idee, en tegen het einde ervan krijg je echt een idee van het concept dat geluk een vaardigheid is, niet zozeer een manier van zijn of emotionele toestand.

De reden waarom webontwerpers dit moeten lezen, is omdat we vaak worden gevangen in de details van onze projecten, overweldigd worden door de eisen van de klant, tot laat in de nacht werken, schreeuwen tegen Illustrator of Photoshop. We kunnen beïnvloed raken tot het punt waarop dit alles van invloed is op ons leven, onze gemoedstoestanden en onze relaties, i.p.v. alleen op ons werk. Rubin zet deze impact echt in het juiste perspectief

meer informatie en bestellen o.a. bij: AW Bruna Uitgevers

leestip september

DE LEESTIP VAN DEZE MAAND:

”All Marketers are Liars” door Seth Godin

Als er één gast is die de internetgoeroe genoemd kan worden, is het Seth Godin. Iedereen houdt van hem. Dus als hij ons vertelt dat alle marketeers leugenaars zijn, geloven we hem.

Hij maakt veel goede punten over hoe we ons werk presenteren. Je moet er gewoon voor zorgen dat je een goed verhaal vertelt.

meer informatie en bestellen o.a. op: www.bol.com

nieuw jasje

Nieuwe frisse raambelettering voor Fietsplaza Limmen.

leestip augustus

DE LEESTIP VAN DEZE MAAND IS:

“Design for Real Life” door Eric Meyer and Sara Wachter-Boettcher

Het aanbod van A Book Apart is zeker de moeite waard. Hoewel dit niet de goedkoopste teksten over design zijn, zijn ze enkele van de meest interessante.

Brief books for people who design, write, and code.

Weer een boek met als thema ‘echte-mensen-moeten-dit-gebruiken’.
132 pagina’s om je ontwerp realistisch en met compassie te bekijken en je te focussen op je intentie.

Zoals de productpagina zegt:

“Je kunt niet altijd voorspellen wie jouw producten gaan gebruiken, of welke emotionele toestand ze zullen hebben als ze dat doen. Maar door irritaties te identificeren en met compassie te ontwerpen, creëert u ervaringen die uw gebruikers beter ondersteunen”

meer informatie en bestellen o.a. op: https://abookapart.com

css.php